Menu


Babysalmesang i Trige kirke Forår 2018 PDF Udskriv Email

Fredage kl. 10.00

 

Vi begynder fredag d. 2 marts

I indbydes hermed til at deltage i forårets Babysalmesang i Trige kirke.

Hvad er babysalmesang?

Babysalmesang er et tilbud til babyer i alderen 0-12 mdr. og deres forældre eller bedsteforældre.

 

Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer, med udgangspunkt i kendte salmer som fx ”I østen stiger solen op”.

Vi synger, danser, laver fagter og bevægelser og vugger salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanserne. Der lyttes til musik og blæses sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi spiller på rasleinstrumenter og meget mere. Vi synger også kendte børnesange og lærer rim og remser. Du skal ikke føle dig utryg ved at synge, selvom du måske ikke synes, du synger helt rent. For din baby er din stemme den dejligste i verden. Babysalmesang handler om at få en god og anderledes oplevelse sammen med din baby.

 

Hvordan foregår det?

 

Babysalmesang foregår i Trige kirke og varer ca. 30-45 min. hver gang. Vi følger stort set samme program hver uge, så babyerne kan blive fortrolige med indholdet.


Bagefter er der tid til at drikke en kop kaffe/the og få en snak.

Det er gratis at deltage, og der er plads til 10 babyer på holdet.


Forløbet er på 8 gange og afsluttes med en lille gudstjeneste for og med babysalmesangere v. sognepræst Lone Hindø og organist Cecilie Harbo Pedersen.

Tilmelding er nødvendig.

TILMELDING:

Organist Cecilie Harbo Pedersen, tlf. 40 26 59 89 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Jeg skal bruge jeres navn, adresse, tlf.nr. og mailadr. samt barnets navn og fødselsdato.