Menu


Kor for børn i Trige Sognegård. PDF Udskriv Email

Spirekor for 0.-2. klasse
Gratis tilbud til alle sangglade piger og drenge. Vi synger en masse gode sange, leger og har det sjovt. Vi øver torsdage kl. 13.15-14 i Sognegården på Lergravvej 2A med start d. 24/8.
Børnene bliver hentet på skolen, når de har fri og fulgt over vejen igen efter korprøven, hvis de skal tilbage til SFO.
Tilmelding er nødvendig hos organist og korleder Cecilie Harbo Pedersen på tlf. 40 26 59 89 eller mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Børnekor for 3. til 6. klasse.
Børnekoret starter op igen efter sommerferien torsdag d. 24/8. Vi synger mange forskellige slags sange, arbejder med stemmetræning og øver os i at synge 2-stemmigt. Det er gratis at deltage og åbent for alle børn, der kan lide at synge. Man er altid velkommen til at komme og være med et par gange, før man melder sig ind i koret. Koret medvirker nogle gange om året ved gudstjenester i de tre kirker.
Vi øver torsdage kl. 14.15-15.15 i Sognegården på Lergravvej 2A.
Kontakt organist og korleder Cecilie Harbo Pedersen på tlf. 40 26 59 89 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for yderligere information.